Ölümlü Dünya 2, Türkiye sınırlarını aşıyor




Ölümlü Dünya 2, Türkiye sınırlarını aşıyor

Göze sokulmayan esprileri, kaotik komedisi ve gerçekten dev kadrosuyla güldüğümüz

şeylerin alanını genişleten Ölümlü Dünya, ikinci filmiyle 1 Aralık’ta sinenalarda...

Film bu sefer Narcos gibi Güney Amerika’da bir yerlerde başlıyor"Ölümlü Dünya 2", TAFF Pictures yapımı ve Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği başarılı bir devam filmi olarak dikkat çekiyor. 2018'de vizyona giren ve kült statüsüne erişen "Ölümlü Dünya"nın devamı olan bu film, kaotik komedi unsurlarıyla öne çıkıyor. Filmin kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım ve Giray Altınok gibi isimler yer alıyor.


Mermer ailesinin hikayesini devam ettiren film, bu ailenin Anadolu Tat 1071 adında bir lokanta işleten ve uluslararası suç örgütü için tetikçilik yapan bir aile olmasını konu alıyor. "Ölümlü Dünya 2"de, aile Güney Amerika'da Maestro'yu ziyaret ediyor ve dört USB belleğe ulaşmaları gerekiyor. Film, komik ve anlamsız bir dünyada geçse de, ailenin her bir ferdine olan inanç sayesinde tutarlı bir yapısı var.


Yönetmen Ali Atay, hikayenin beş yılda geçtiğini ve Mermer ailesinin artık sonuç almaya mecbur olduğunu belirtiyor. Oyuncu kadrosu ise karakterlerin derinliklerini ve filmdeki rollerini anlatıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Gazanfer karakterinin aileyi bir arada tutan bir baba olduğunu, Doğu Demirkol ise ailenin içindeki naif dinamiklere dikkat çekiyor. Sarp Apak, Serhan karakterinin sakin ve duygusal yönünü, İrem Sak ise Begüm karakterinin eğlenceli yönünü vurguluyor. Mehmet Özgür, İlhami karakterinin silahlar üzerine ihtisas yapmış bir aile ferdi olduğunu, Özgür Emre Yıldırım ise Atakan karakterinin ailenin en küçüğü olduğunu belirtiyor. Alper Kul, Oktay karakterinin ailenin kilit taşı olduğunu, Giray Altınok ise Şenol karakterinin berbat durumları daha da berbat hale getirdiğini ifade ediyor.



Bu anlatımlar, "Ölümlü Dünya 2"nin sadece bir aksiyon komedisi olmadığını, aynı zamanda karakter derinliklerine ve aile dinamiklerine de odaklandığını gösteriyor.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال